top of page
green and yellow light bokeh_edited.jpg

Nyheter

Här samlar vi alla Generation Mariannes senaste uppdateringar och nyheter om vad som händer i företaget.

Generation Marianne inleder samarbete med Minnity!

Uppdaterat: 19 feb.

Detta innebär att kunskapen om Intergenerational practice/Generationsöverskridande arbete blir mer lättillgänglig för personal inom äldreomsorg och förskola.

Partnerskap Minnity

”Vi är jätteglada och stolta att personal inom äldreomsorg och förskola på ett enkelt sätt kan få den kunskap de behöver för ett meningsfullt samverkansarbete som är långsiktigt och hållbart.

Genom att använda Minnitys mikroinlärningsplattform kan personalen löpande uppdatera sina kunskaper och i sin egen takt och chans att reflektera över sina erfarenheter från arbetet. På så sätt får personalen bättre förutsättningar att gå från teori till praktik och kontinuerligt utveckla sitt samverkansarbete" säger Suzanne Thorén, medgrundare och VD för Generation Marianne.

I ett första steg blir Generation Mariannes utbildningsmoduler i Minnity tillgängliga för kunder inom förskola och äldreomsorg som ingår i något av företagets utbildningsprogram. Men ambitionen är att utbildningarna inom en snart framtid även ska erbjudas till alla aktörer inom äldreomsorg och utbildning.

"Vi är glada över att stödja Generation Marianne med vår mikroinlärningsplattform för att kunna erbjuda användbar och lättillgänglig kunskap inom Intergenerational practice/Generationsöverskridande arbete.

Detta partnerskap breddar Minnitys räckvidd bortom äldreomsorgen och bekräftar våra verktygs mångsidighet inom olika områden där smidig och effektiv kunskapsöverföring är avgörande" säger Katarzyna Hess-Wiktor, medgrundare och VD för Minnity.

Σχόλια


bottom of page