top of page
green and yellow light bokeh_edited.jpg

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Var uppmärksam på din skräpkorg då många av våra mail hamnar där.

Photo by a href=httpsunsplash.com_glenncarstenspetersutm_source=unsplash&utm_medium=referr

Suzanne Thorén

Suzanne

Suzanne är fastighetsekonom och utbildad i Generationsöverskridande arbete. Hon är källan till affärsidén och en av Generation Mariannes grundare. Hon vill, med detta, kunna visa på äldres värde, bringa glädje och skapa mening för en generation som varit med och byggt upp vårt samhälle. Och föra deras kunskap och kärlek vidare till generationen som bygger vår framtid.

På fritiden hittar ni henne på tennis- eller squashbanan och teaterscenen. Suzanne är alltid nyfiken på att testa på nya saker och har nyligen lärt sig spanska, hur man odlar grönsaker och brygger öl.

  • Linkedin Social Ikon

Maria Carlander

Maria

Maria är statsvetare och utbildad i Generationsöverskridande arbete. Redan som tonåring bestämde hon sig för att jobba med äldre och bidra till ett värdigare liv på ålderns höst. 

Maria vill, med Generation Marianne, skapa ett mer hållbart samhälle där generationer möts och lär av varandra. Och få generationerna att känna sig sedda och hörda.

På fritiden hittar ni henne i köket där hon bakar småkakor eller lagar mat med kärlek, eller så är hon ute på skogspromenad med en vän eller familjen. Marias främsta drivkrafter har alltid varit att lära sig nytt och utvecklas och under pandemin har hon lärt sig brygga kombucha. 

  • Linkedin Social Ikon
Kontakt

Ann-Kristin Boström

Ann Kristin

Ann-Kristin Boström har en doktorsexamen i internationell pedagogik och en forskningsinriktning gällande livslångt lärande, intergenerational learning och socialt kapital. Ann-Kristin är affilierad forskare och docent på Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping University samt kopplad till Encell.

Hon arbetar mycket internationellt och har haft flera samarbeten både inom EU och världen över med syfte att överföra kunskap om Generationsöverskridande arbete länder emellan.

Ann-Kristin kommer, med Generation Marianne och sin forskning, kvalitetssäkra arbetet och se till att det är i linje med Generationsöverskridande arbete.

Tobias Johansson

Tobias

Tobias Johansson doktorerar i utbildningsvetenskap vid Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) med forskning på aktiviteter för lärande mellan generationer.

 

Tobias ingår i Generation Mariannes rådgivande styrelse och kommer bidra med råd om utbildning och generationsöverskridande lärande.

bottom of page